Șapte tineri din Slobozia au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii publice

3

politie-comunitara

La Slobozia, 7 tineri au fost mendaţi de către poliţiştii locali pentru gălăgia pe care au făcut-o în toiul nopţii, în special în cartierul ,,500 apartamente“. 
Aceştia s-au plimbat cu maşina pe străzile municipiului cu muzica dată la maximum, deranjând somnul şi liniştea cetăţenilor din mai multe zone ale oraşului. 
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, precizează că efectivele au fost solicitate şi în zona blocului G 120 din cauza unor elevi de 12 şi 14 ani care deranjau vecinii prin gălăgia de la scară.
Poliţiştii locali au mai intervenit aseară pentru aplanarea unui conflict de familie, dintre o mamă şi fiul acesteia, căruia i s-a refuzat accesul în locuinţă pentru că era băut. În cele din urmă, bărbatul aflat în stare de ebrietate a reuşit să-şi înduplece mama, iar cu ajutorul poliţiştilor locali a intrat în casă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro  

3 comentarii

  1. Poate domnul Abaza trimite mai des echipaje de intervenție și în intersecția de al ITM…seară de seară, până în noapte târziu, se încalcă, fără scrupule, Legea nr. 61/1991… 

  2. si in zona  strazii independentei la intersectia cu primaverii locuitori de etnie rroma pun muzica noaptea tarziu, si aduc chiar lautari, pana la orele 5-6 dimineata….chemam politia si nici macar nu se deranjeaza sa vina, in conditiile in care conform legii aceste fapte se sanctioneaza cu amenzi…daca nu sunt in stare sa-si faca datoria, de ce mai sunt mentinuti in functie???????  cetatenii care tulbura linistea tuturor locuitorilor nici macar nu sunt periculosi, pur si simlu sunt niste rromi care ar putea fi potoliti cu niste amenzi usturatoare

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.