Sărbătorile municipiului Slobozia debutează săptămâna viitoare

1

Picture 21669

Sărbătorile Municipiului Slobozia debutează săptămâna viitoare cu Sfânta Liturghie de Înălţarea Domnului, oficierea căsătoriilor de aur, vernisaje de expoziţii şi spectacole.
A 14-a ediţie a  Zilelor Sloboziei se ţine în zona Bazinului de Înot şi a terenurilor de fotbal din Parcul Mare, şi cuprinde o serie de festivităţi privind acordarea unor distincţii şi a titlurilor de cetăţeni de onoare ai oraşului, evenimente programate începând de joi,  29 mai.
Programul continuă vineri cu spectacole de muzică uşoară şi populară precum şi o paradă a dansului şi portului tradiţional din ţările vecine. De asemenea, vineri seară vor cânta pentru slobozeni Dumitru Fărcaşu şi Saveta Bogdan.
Ziua de sâmbătă cuprinde activităţi sportive şi de interpreatre vocală, iar printre artiştii care vor întreţine atmosfera se numără anul acesta o trupă rock din Bulgaria, Emanuel Cristea, Talisman şi Analia Selis.
Zilele Sloboziei se încheie duminică, 1 iunie, cu recitalul artiştilor Paula Seling şi Mihai Trăistariu.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. In fiecare an se organizeaza mereu si mereu in alte locatii. Muci-n-ceai a zis ca se vor organiza la Peri. La nu sigur se vor organiza pe platforma ecologica (industriala) ca va fi libera. 

    Ce al dracu sunt. Dupa ca ce unii se chinuie sa scoata ochii la fraieri, altii vorbeste pe la colturi. Dar vorbeste bine. 

    Zic io ……….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.