Scandal cu focuri de armă la Griviţa

10

Scandal în familiile Damian și Gomolea la Griviţa. Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului a fost chemată o grupă de intervenţie rapidă. Poliţiştii au folosit spray-ul lacrimogen şi i-au somat pe scandalagii cu pistolul.
Conflictul s-a iscat în urma unor neînţelegeri între Nicolae Gomolea şi fiul mai mic al acestuia, care-şi revendică subvenţia pentru oile pe care tatal sau i le-a dat. Cearta a început la poarta ciobanului, între fraţi, şi s-a încheiat în faţa postului de poliţie unde au ajuns 5 bărbaţi cu vârste între 23 şi 56 de ani.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Iulia Fecioru, precizează că pentru aplanarea conflictului, agentul de poliţie de la Griviţa şi-a chemat în ajutor colegul de la Miloşeşti, ambii fiind ameninţaţi cu bâta de un individ implicat în scandal.
4 dintre scandalagii sunt cercetaţi penal pentru lovire, ultraj şi ameninţare, urmând ca toate documentele întocmite privind infracţiunea de ultraj să fie înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. poza nici nu este facuta in ziua scandalului este facuta la o sedinta inainte de scoaterea oilor si tu mai badea nu te mai baga ca musca in cur ai fost acolo si sti ce prostul moare de grija altuia

  2. u dat ca prosti cu spray lacrimogen fara sa se bata nimeni ba a ma scapat si incarcatorul p[istolului jos sau chiar uni din politie fac si trafic cu tigari si mai si mananca de la cei care a nenorocit tot satul cu furatul cate cazuri de furt are rezolvate domni de la politie sunt foarte curioasa sa stiu si a venit la astia care chiar nu a fost un scandal si plus c au chemat si mascati .Domnilor de la politia grivita cate animale furate ati recuperat dv .oi miei gaini si lte oratani cate su furat pe raza com Grivita poate ca asti a lui Lache gomolea nu va prea dat sa haliti va da doar cei care fura si va aduc tigari de contrabanda RUSINE POL GRIVITA SUNT DESTUI BATRANI CARE AU RAMAS NENOROCITI DE HOTII

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.