Scandal cu împuşcături la Bora

8

video: www.tvialomita.ro

Scandal cu împuşcături în cartierul Bora din Slobozia. Jandarmii au urmărit 3 persoane care au refuzat să oprească pentru verificări, iar la somaţia echipei de intervenţie, cu focuri de armă în plan vertical, localnicii au ripostat cu bâte şi topoare, nemulţumiţi de asediul poliţiştilor şi jandarmilor.
În altercaţie, un jandarm a fost rănit şi imediat zona a fost izolată. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Alexandru Constantinescu, precizează că echipa de intervenţie a fost solicitată prin 112 de un paznic al unui complex din Gheorghe Lazăr:
audio Alexandru CONSTANTINESCU
La faţa locului a ajuns şi procurorul Daniela Manolache din cadrul Parchetului Slobozia. Două persoane au fost ridicate la audieri, iar jandarmul rănit uşor transportat la spital:
audio Daniela MANOLACHE
Poliţia a continuat azi-noapte identificarea tuturor celor implicaţi în scandal în vederea sancţionării acestora. Între timp, la spital s-au prezentat şi două femei care au acuzat că au fost bătute de forţele de ordine.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. doamne cat imi plac jandarmi 🙂 bataie la colorati cat se poate si nu numai lor..ai facut vreo infractiune …bataie…vrei sa faci o infractiune 2x bataie si asa lumea o sa fie un loc mai bun …dc nu lumea sigur Romania pt ca romanilor le e frica de bataie cum le e frica elevilor de clasa a 12-a de BAc 😀

    pam pam !!

  2. deci bataia e la loc de cinste pt taraturile alea, care tipa ca nu au bani, dar nu-i aud odata sa tipe ca vor sa munceasca. Bine jandarmiiiiiii!

  3. pt toate numele de firmă sau abrevierile care îşi semneaza opiniile categorice la adăpostul anonimatului: întâmplător sau nu, ori de câte ori am avut de-a face cu ţigani, mi-au răspuns cum le-am vorbit, adică frumos şi de f multe ori diplomat, ceea ce nu li s-a întâmplat multora dintre autorităţile cu care am intrat în contact, în special poliţişti şi autorităţi locale, care la pachet sunt o categorie aparte de cetăţeni, chiar mai rea decât ţiganii adevăraţi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.