Scandal în public la Griviţa

3

bataie

Ieri după amiază, în timp ce se cinsteau pe terasa unui bar, doi consăteni au ajuns să se ia la bătaie, iar în altercaţie s-a prins şi un trecător.
Când spiritele amicilor de pahar s-au încins, un bărbat de 36 de ani a sărit cu furca în ajutorul unuia dintre ei, spărgându-i capul unui individ de 24 de ani.
Rănitul a ripostat la rândul lui, dându-i cu băţul în cap celui care l-a agresat, ceea ce l-a făcut pe acesta să scoată un cuţit cu care l-a tăiat la mână.
Bărbaţii de 36 şi 24 de ani au ajuns la spitalul judeţean cu traumatisme cranio – cerebrale acute deschise, iar cel mai tânăr şi cu o tăietură la degetul mare de la mâna stângă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că toţi cei 3 bărbaţi au fost amendaţi, iar principalii combatanţi sunt cercetaţi penal.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Sa nu le dati numele ca ii faceti de ris Voi ginditi de ce nu le dati numele sa stie lumea cu cine are deaface si sa fie marginalizati de societate Numai asa participati la stabilirea ordini si disciplini in societate SI veti fi apreciati daca o tineti asa nu ma mai intereseaza sa va citesc Nu imi convine sa pierd timpul citind ceva ipotetic

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.