Scandal între beizadele, în faţa poliţiei

3

Picture 10880

Scandal între beizadele, chiar în faţa Poliţiei Municipiului Slobozia! 
Băiatul primarului din Platoneşti şi fiul consilierului local Dănuţ Nedelcu au ajuns să se bată în stradă în contul unei datorii financiare. 
Iulian Nedelcu a cumpărat fără să plătească de la un depozit de dezmembrări, înţelegându-se cu Mădălin Negraru să achite ulterior, iar în ecuaţie apare şi primarul de la Platoneşti care, în weekend, a venit val-vârtej la Slobozia pentru a-şi ajuta fiul în recuperarea datoriei.  
Florinel şi Mădălin Negraru l-au urmărit cu maşinile prin oraş pe Iulian Nedelcu, care s-a oprit tocmai în faţa sediului Poliţiei Municipale, de pe Alexandru Odobescu, unde există camere de supraveghere şi altercaţia a fost înregistrată.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că în lucru se află un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe.
Imediat după altercaţie, Iulian Nedelcu s-a prezentat la spital şi a solicitat o constatare medicală a rănilor suferite. Ieri, fiul consilierului local din Slobozia a depus şi plângere la poliţie împotriva primarului din Platoneşti şi a fiului acestuia, atât pentru lovire cât şi pentru ameninţare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. la puscarie cu primarul recuperator si javra de fi-su.Precis nici datornicul nu e vreun civilizat. curatati orasul de infractori!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.