Scandal la Drăgoieşti

1

bataiePatru tineri sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburare a liniştii publice, după ce sâmbătă noaptea au provocat scandal într—un bar din Drăgoieşti. Conflictul a izbucnit imediat după miezul nopţii între un localnic, cunoscut sub porecla de ,,Alifie’’ şi un tânăr de 30 de ani din Belciugatele, pe motiv că oaspetele a refuzat să o lase la dans pe prietena sa.
Refuzul a provocat furia ialomiţeanului ,, Alifie’’ care i-a aplicat călărăşeanului un pumn şi o lovitură în cap cu o sticlă de bere. Pentru a-i despărţi pe cei doi au intervenit alţi doi tineri din Drăgoieşti care au fost şi ei răniţi de cioburile de la sticlele sparte cu ocazia busculadei produse şi de un geam termopan de la uşa de acces în local.
Călărăşeanul agresat s-a prezentat la Spitalul Municipal din Urziceni unde i s-a stabilit diagnosticul de agresiune prin tăiere la antebraţ.
Marţi, cei patru actori ai scandalului au fost reţinuţi pentru 24 de ore , iar ieri dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost respinsă de către procurorul de caz.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Oare este asa greu de inteles ca institutiile statului sunt depasite de aceste situatii? probabil si datorita legislatiei? in loc ca aceste intamplari sa fie din ce in ce mai rare, se intampla invers…..Romania

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.