Scandal la spitalul Ţăndărei

3

Clinica din Bucureşti care a preluat în administrare spitalul orăşenesc şi Primăria Ţăndărei sunt în litigiu, ambele părţi reclamând nerespectarea contractului de participaţiune, semnat la 17 mai.
La mijloc sunt cei 51 de salariaţi nedistribuiţi la alte unităţi medicale, care sunt pentru a treia şi ultima lună în şomaj tehnic, iar miza – dotarea spitalului orăşenesc, toată aparatura medicală sigilată în secţiile spitalului.
În calitate de administrator, reprezentantul Clinicii Hospital Dr. Filip solicită să i se predea toate bunurile şi aparatura existente în spitalul orăşenesc.
Celelalte două părţi din contract, managerul spitalului şi primăria Ţăndărei, reclamă nerespectarea termenilor contractuali: Maria Constantin precizează că până la această dată reprezentanţii Clinicii nu au făcut demersurile necesare pentru reautorizarea spitalului şi obţinerea unui contract de finanţare prin casa de sănătate.
La rândul lui, primarul Ţăndăreiului spune că au făcut investigaţii în urma cărora s-au convins că partenerul lor este neserios.
În timp ce reclamă că nu i se predă inventarul spitalului, reprezentantul clinicii bucureştene a înlocuit toate încuietorile de la uşile de acces în unitatea medicală. Litigiul se va tranşa cel mai probabil în instanţă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.