Scandal şi ameninţare cu cuţitul la Stelnica

0

cutit

Scandalurile publice au ajuns la ordinea zilei, iar stările conflictuale sunt accentuate tot mai mult de consumul de alcool şi năravurile proaste ale societăţii de consum.
Un ialomiţean din Stelnica este protagonistul unor acte de vandalism şi ameninţare a unui consătean, motive pentru care a fost reţinut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă.
Individul, de 23 de ani, a provocat sâmbătă scandal în incinta unui local public, iar starea conflictuală a fost aplanată de poliţiştii care au ajuns la faţa locului.
Din primele verificări, anchetatorii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, suspectul l-a ameninţat cu un cuţit pe un consătean de 45 de ani şi a distrus mobilier din incinta unităţii economice.
Asupra individului a fost găsit un cuţit cu lama de 25 cm.
Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, port fără drept al cuţitului în loc public şi distrugere.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.