Scandalul de la vârful inspectoratului judeţean de Poliţie pune presiune pe procurorii de la parchetul judeţean

0

Încurajată de efectul înregistrărilor sale, concubina lui Gigi Piticu nu se sfieşte să ameninţe şi în dreptul procurorilor care i-au închis bărbatul.

Nina Stanciu povesteşte cum i-a pregătit lui Iosif Chirică ipostaza în care a fost filmat. Fără să ezite, femeia îl pomeneşte şi pe prim procurorul parchetului municipal. Acuzaţiile sunt însă indirecte.

Cea mai mare nemulţumire o are concubina lui Gheorghe Toma, zis Gigi Piticu, faţă de procurorul de caz pentru că nu a lăsat partea vătămată să-şi retragă acuzaţiile.

Dar pentru ce sunt închişi Gigi Piticu şi apropiaţii lui? Procurorul de caz a prezentat la începutul lunii mai pentru Radio Campus, toate capetele de acuzare.

Tânărul bătut a stat în spital peste 60 de zile, timp în care a suportat o intervenţie chirurgicală în lipsa căreia viaţa i-ar fi fost pusă în pericol. Cei patru inculpaţi au fost reţinuţi în arest preventiv după 9 luni de la comiterea faptelor.

În instrumentarea cazului, procurorul Mihaela Alexandrina Voiculeţ a făcut echipă cu inspectorul de poliţie Marian Dorobanţu. Este o colaborare unică între cele două instituţii ale statului, care au reuşit astfel ceea ce puţini dintre oamenii legi au încercat: arestarea unor infractori învăţaţi să-şi facă propria lege.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.