Schimbare de macaz în USL Ialomiţa

8

ioan martin silvian ciuperca

Copreşedintele liberal al Aliantei de Centru Dreapta are o viziune nouă pentru dezvoltarea judeţului.
În calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ioan Martin apreciază că investiţiile în infrastructura rutieră şi socială a judeţului sunt insuficiente pentru creşeterea nivelului de trai al ialomiţenilor.
audio Ioan MARTIN
Ioan Martin admite însă că o măsură de perspectivă este şi revenirea la impozitarea diferenţiată a câştigurilor, în funcţie de valoarea acestora, ceea ce este o temă eminamente de stânga.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Referirea era la impozitarea diferentiata a suprafetelor de teren , cel cu peste 1000 de ha poate si trebuie sa plateasca mai mult ! La ce subventii primesc ! Asa am inteles la radio . Cred ca e bine ca liberalii incep sa se impuna .

  2. Tocmai ce si-a dat pocora demisia din functia de presedinte interimar al organizatiei pnl Slobozia…schimbarea de macaz, un mare necaz! Ghici pentru cine?

  3. măi, Iancovici, daca tu iti inchipui ca usl ar putea incuraja MUNCA, esti pe langa rau! nemunca a fost ridicata la statut inalt de onor guvernul tariceanu II! nicicand nu s-a somat ca atunci in institutiile de stat, ca la patron nu te tine nimeni ca sa tai frunza la caini. basescu e victima colaterala in aceasta reasezare a principiilor elementare, cum ar fi MUNCA.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.