Schimbari la PNL Ialomita? Candva…

0

Indiferent de rezultatele politice de la Europarlamentare, şefii filialelor care l-au susţinut pe Crin Antonescu la preşedinţia PNL vor fi păsuiţi la conducerile organizaţiilor judeţene până la începutul lunii iulie.

Crin Antonescu, Ludovic Orban şi vicepreşedintele zonal al PNL, Radu Stroe, au decis astăzi că până pe 29 iunie se vor întâlni cu organizaţiile filialelor PNL care au obţinut scoruri mici la alegerile pentru parlamentul European şi vor face o analiză a activităţii din teritoriu. Ulterior discuţiilor şi susţinerilor angajate, conducerea PNL va decide şi schimbări în teritoriu.

Cum Gheorghe Petre s-a numărat printre primii susţinători ai lui Crin Antonescu şi organizaţia liberală din zona Urziceni are trecere la Ludovic Orban, indiferent de rezultate, este greu de crezut că PNL Ialomiţa va avea la 6 iulie un nou şef de partid. Liniştea preşedinţilor de organizaţii din judeţ va dura însă doar până la alegerile pentru preşedinţie, când PNL urmăreşte să ajungă în turul doi pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.