Școala de vară a dascălilor

1

viviana galbenusPeste 300 de dascăli români din ţară şi din străinătate vor participa luna aceasta la Şcoala Internaţională de Vară organizată de ,,Dăscălimea Română“ în Staţiunea Eforie Sud.
Iniţiativa aparţine unor cadre didactice din Ialomiţa şi presupune organizarea unor ateliere de lucru în cadrul cărora dascălii vor învăţa să picteze pe porţelan, să construiască roboţi şi să folosească scoicile ca material didactic.
Preşedinta Asociaţiei Generale a Cadrelor Didactice din România, Victoriana Aprilia Gălbenuş, precizează că la deschidere a confirmat prezenţa şi ministrul educaţiei:
audio Viviana GALBENUS
Din numărul total al celor prezenţi, 17% sunt din învăţământul preşcolar, 28% sunt profesori, iar mai mult de jumătate sunt învăţători.
Şcoala de vară se desfăşoară în perioada 19-24 august, iar printre activităţi se numără şi o excursie la Balcic, în Bulgaria.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. D-na Galbenus are o gramada de treaba, alta decat sa stie sa scrie corect, basca sa mai fie si coerenta! Stie, insa, sa fie agresiv de “activa”, iese in fata propulsata de tupeul ei formidabil, nu de baza ei stiintifica, aceea care, acolo unde e, lipseste cu desavarsire. Ca dovada, cititi orice document scris de manuta ei, nu de altcineva, si va veti da seama de “anvergura performantelor” invatamantului ialomitean!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.