Școala ialomiţeană de scrimă a ajuns pe podiumul de la mondiale

7

teodosiu-badea-gsp

foto: www.gsp.ro

Şcoala ialomiţeană de scrimă a ajuns pe podium la campionatele mondiale de seniori!
Iulian Teodosiu şi Alin Badea fac partea din echipa României de sabie care şi-a adjudecat medalia de argint la campionatele mondiale de la Budapesta.
Rezultatul excepţional al sportivilor ialomiţeni a fost salutat de primul lor antrenor, tocmai din Singapore. Mihai Marin a urmărit cu sufletul la gură meciul pe internet şi spune că a trăit alături de ei fiecare tuşă.
audio Mihai MARIN
Iulian Teodosiu a absolvit anul acesta Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia şi este student la Psihologie, iar Alin Badea este legitimat la Clubul Steaua.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. ALIN BADEA,A TERMINAT FACULTATEA DE MANAGEMENT FINANTIAR CONTABIL,LICENTIAT CU 10,IN URMA CU 2 ANI,ASA CA SPORTIVII NOSTRII NU SUNT NUMAI SPORTIVI,CI SI LICENTIATI .FAC ACEASTA PRECIZARE PTR.CEI CARE FAC COMENTARII NEFONDATE PE SEAMA STUDIILOR ACESTOR COPII!

  2. Felicitări lor şi antrenorilor! Noi ştim că sunt şi studioşi, chiar dacă pe Alin îl cunoaştem mai puţin. Cei care vor să ştirbească asemenea rezultate prin fel de fel de comentarii dau dovada micimii lor! Felicitări pt dăruirea lor şi pentru că ne-au făcut mândri pe noi cei din Slobozia! Toată consideraţia şi părinţilor!

  3. Nu a comentat nimeni de scoala.De curiozitate, facultatea se numeste Spiru Haret? Ii respectam pentru meritele sportive care fac cinste orasului nostru, cu scoala las-o mai usor…

  4. Felicitari ,ne onorati. Va rog doar sa nu permiteti vreunei putori locale de politician sa imprumute din succesul vostru in incercarile lor de a-si prelua imagine de la voi.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.