Școala ialomiţeană de scrimă, din nou pe podium

1

teodosiu-badea-gsp

sursa foto: www.gsp.ro

Şcoala ialomiţeană de scrimă a reconfirmat! La campionatul naţional de juniori, Clubul Şcolar Sportiv Slobozia şi-a adjudecat primele locuri la individual şi pe echipe masculin.
După argintul de la mondiale, Iulian Teodosiu a obţinut al doilea titlu de campion naţional, surclasând sabrerii de la CSM Iaşi, Dinamo şi Steaua Bucureşti, ai căror sportivi au ocupat locurile secunde ale podiumului.
Proba pe echipe s-a disputat între sportivii aceloraşi cluburi, CSS Slobozia reuşind prin Teodosiu, Bucur, Mircioiu şi Eftimie să-şi adjudece locul întâi şi titlul de campioni naţionali. Performanţa scrimerilor ialomiţeni este cu atât mai meritorie cu cât ea reprezintă al 3 succes consecutiv la Campionatele Naţionale.
Echipa feminină de sabie a CSS Slobozia, formata din Ionela Banică, Diana Cruţu si Alexandra Bănică s-a clasat în final pe locul 6, iar în proba individuala sportivele au părăsit competiţia în faza sferturilor de finală.
La finalele Campionatului Naţional de Juniori, 14-20 de ani, CSS Slobozia a participat cu un lot de 12 sportivi, pregătiţi de antrenorii Marius Puşcaşu si Marin Cruţu.
Proba individuală la sabie feminin a fost câştigată de o fosta sportiva a CSS Slobozia, Loredana Dima, actualmente componenta a Clubului Sportiv Steaua Bucuresti, iar cu această competiţie, Iulian Teodosiu si Mădălin Bucur încheie junioratul şi devin sportivi ai Clubului Dinamo Bucureşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Felicitari baietilor! Acesti tineri au un program infernal cu scoala si antrenamente, concursuri si iar antrenamente. Nu stiu daca se intampla sau nu acest lucru insa as propune ca ei sa fie sprijiniti financiar de autoritati. Se aloca fonduri pentru tot felul de chestii si cred ca nu ar fi un efort prea mare sa fie premiati…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.