Şcoala politică de vară TSD

5
20 de tineri politicieni ai filialei PSD Ialomiţa se pregătesc pentru cursurile şcolii politice de vară, organizată în staţiunea Jupiter.
Întâlnirea de la Malul Mării survine unei acţiuni de ecologizare din Delta Dunării, organizată de TSD Galaţi şi precede consiliul judeţean al TSD Ialomiţa. Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a tinerilor social democraţi, Adrian IONESCU, spune că la 30 septembrie se vor delega participanţii la congresul naţional.
Preşedintele organizaţiei judeţene a tinerilor social democraţi, Ştefan Muşoiu, afirmă că şcoala politică de vară urmăreşte socializarea şi instruirea aspiranţilor în politică.
Ambiţiile reprezentanţilor TSD Ialomiţa de la Congresul Naţional al tinerilor social democraţi sunt obţinerea unei funcţii de prim vicepreşedinte, eventual, şi a uneia de secretar executiv, sau a unor membrii în comitetul executiv naţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. …iar costurile acestei scoli de vara tinuta toamna sunt achitate din banii…he, he, he. Cu ce marci de masini se deplaseaza tinerii social-democrati ce vor binele ialomitenilor la aceste actiuni, poate cu vreun autocar al unei anume firme? Vrem amanunte, vrem amanunte!

  2. Un recent sondaj ires spune ca psd ar cartiga alegerile parlamentare cu 38%! Cine nu-i idiot sa intre pe site-ul ires, de unde o sa-i ranjeasca mutra lui…vasile dancu! Asadar institutul roman pentru evaluare si strategie nu-i decat o anexa a psd, folosita PENTRU MANIPULAREA ROMANILOR! Mai rasfirati, tovarasi, mai rasfirati!

  3. Cum pot sa intru in posesia cursurilor predate la scoala asta? Vreau si eu sa invat sa-mi trag un imprumut nerambursabil, un contract banos cu statul, un job prin administratie platit ca in UE, etc. Nenea Ciuperca, ma ajutati?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.