Școală şi pentru părinţi

3

Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza organizează cursuri de informare şi instruire pentru părinţi.
Pentru a veni în sprijinul elevilor şi implicit în procesul de educaţie şi diminuare a notelor proaste asociate cu chiulul şi uneori cu abandonul şcolar, cadrele didactice ale Liceului organizează “Şcoala pentru părinţi”, pentru a le oferi acestora alternative cu care îi pot ajuta pe copiii lor să înveţe mai mult, acasă.
Părinţii elevilor Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza sunt invitaţi să se organizeze în grupuri şi să solicite unităţii şcolare participarea la cursurile speciale. De asemenea, aceştia pot repeta orele extra-şcolare însoţiţi şi de copii.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Cand s-au instruit domnii profesori de la Cuza in domeniul “instruirii” parintilor? Simpla calitate de cadru didactic le da acest drept? Sau s-au nascut toti mari psihologi, mari cunoscatori ai naturii umane? 🙂 Ce oameni valorosi avem acolo….Macar daca ar fi capabili sa duca si procentul de promovabilitate la bac dincolo de 50%…. Dupa aceea, pot face ce cursuri vor…

  2. deci…daia se duce invatamantu pe …..ca noi orice am face contestam, e in firea romanului sa contrazica si sa atace mereu, e clar….oamenii au facut acest flagel, oamenii simplii, parintii care dau cu sutu in orice tentativa de educatie. Maria, esti multumita de ceva in viata asta, in afara de florin salam?

  3. Deci….”daia” se duce invatamantul pe….Pentru ca pe holurile de la Cuza se asculta numai Florin Salam….Daca profesorii si-ar face si orele si dupa ore putina pregatire cu elevii pentru bacalaureat, iti garantez eu ca nu ar mai avea timp de altceva…Dar cum in invatamant cam toti se fac ca muncesc pentru niste hartii….ca doar acum se depun gradatiile de merit :), hai sa facem si “scoala parintilor” ca da bine la ISJ….
    Vai de noi!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.