Școlile din Ialomiţa sunt pregătite de iarnă

0

DSC_4054

 

Şcolile din Ialomiţa sunt pregătite de iarnă şi au achiziţionat în mare parte combustibil şi materiale necesare încălzirii.
Chiar dacă temperaturile se anunţă scăzute în zilele ce vor urma, profesorii vor desfăşura orele de curs în săli de clasă încălzite astfel încât la prima oră elevii să nu fie nevoiţi să stea îmbrăcaţi ca afară.
Inspectorul general şcolar, Ileana Condruţ, precizează că, dacă drumurile devin impracticabile, fiecare unitate de învăţământ poate decide suspendarea cursurilor cu condiţia recuperării acestora în zilele de weekend.
Pentru a evita orice risc privind deplasarea la şcoală şi grădiniţă, în situaţiile excepţionale, cu vânt puternic şi precipitaţii abundente, părinţii sunt sfătuiţi să-i ţină acasă pe copiii preşcolari sau pe cei din clasele întâi şi a doua. De asemenea, elevii şi cadrele didactice care fac naveta sunt sfătuite să rămână la domiciliu dacă se instalează viscolul, iar dacă se întâmplă în timpul orelor de curs, navetiştii vor putea pleca acasă la prima pauză.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.