Se distribuie ajutoarele alimentare de la UE

0

ajutoare-UE

În judeţ, ialomiţenii au început în mare parte să primească ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană, cu mici excepţii însă.
Deşi alimentele au putut fi distribuite din data de 3 octombrie, există însă şi situaţii unde în localităţile rurale ajutoarele au ajuns incomplete. Este şi cazul comunei Ion Roată, care are deocamdată doar făină pe stoc.
Primarul Mihai Ghiţă asigură însă locuitorii că de vineri se pot bucura de alimentele cuvenite şi precizează locaţia de unde se pot procura:
audio Mihai GHITA
La Perieţi, primarul Elena Cristea menţionează că se înregistrează situaţii în care persoanele fără venituri nu se regăsesc pe liste, iar altele cu pensii de peste 3.000 de lei primesc ajutor doar pentru că soţul sau soţia are pensie de până la 400 de lei:
audio Elena CRISTEA
Dacă beneficiarii nu-şi ridică ajutoarele alimentare până la data limită, acestea vor fi redistribuite persoanelor care nu s-au regăsit pe liste dar se încadrează în condiţiile impuse de lege. Data limită pentru distribuire este luna martie a anului viitor.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.