Se simt înghesuiți: măsuri speciale de ordine de 1 Decembrie

1

FLR_1304

Prefectura Ialomiţa ia măsuri speciale de ordine pentru manifestările publice dedicate zilei naţionale!
Jurnaliştii care vor să participe la eveniment în calitate profesională au obligaţia obţinerii unei acreditări speciale pentru 1 Decembrie, în baza căreia vor avea acces în zona VIP.  
Contactat telefonic de Radio CAMPUS, prefectul Gigi Petre a precizat că măsurile urmăresc păstrarea cadrului adecvat pentru momentele artistice din program şi parada militară care anul trecut s-au desfăşurat cu mare dificultate din cauza participanţilor ce au invadat piaţeta.
La Slobozia, manifestările publice dedicate Zilei Naţionale a României sunt programate pentru  luni, 1 Decembrie, în Piaţa Unirii, cu începere de la ora 11.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro 

1 comentariu

  1. Anul trecut am partcicipat tov gigi petre….ca cetatean curios,insa voi oficialitatile ati dat.o in bara de jos( care coboara la prima statie)….Ati INTARZIAT momentul inceperii pana a “bufnit” multimea de nerabdare….Daca stati rau cu memo-dati pe la o farma”Lecitina” si nu e chiar scumpa. Face toti banii. Ce treaba are buna desfasurare…..bla bla bla…..
    Porniti defilarea repejor la momentul anuntat….si va fi OK.
    Crezi ca vine dracu sa va vada/asculte pe voi???
    Venim pentru fanfara,defilarea militara….Faci pariu ca daca nu apareti voi politicienii nu striga nimeni sa va prezentati????
    Acum un an si fanfara “pufaia” ca voi o toooot amanati si apoi “lalaiati..”

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.