Se zvârcoleşte Coposu în groapă

4

foto: www.corneliu-coposu.ro

Ţărăniştii ialomiţeni par să meargă în alegeri pe mâna actualei puteri. Comitetul judeţean Ialomiţa al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat întrunit aseară la Urziceni a votat în unanimitate acordul formării de structuri politice în judeţ.
Cu aceată ocazie s-au evocat posibile alianţe cu Partidul Democrat Liberal sau U.N.P.R. în perspectiva creerii ,,Mişcării Populare’’.
Purtătorul de cuvânt al partidului,Valentin Bodeanu, nu exclude însă nici posibilitatea ca ţărăniştii să se implice în competiţia electorală cu forţe proprii.
Condiţiile pe care le pune PNŢ-CD pentru intrarea în structurile politice amintite sunt menţinerea identităţii, a siglei şi principiilor partidului : moralitatea creştină, solidaritatea, dreptatea socială şi justiţia.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. pai pnt-cd-ul nu mere cu pesedistii? astia de la ialomita sa fie cei mai rasariti dintre ei? ma mir. in logica docrinei politice si pnl-ul si verzii alaturi de pdl ar fi trebuit sa formeze o alianta. dar iata ca nu e chiar asa. oricum rusine ciorbea ca ai bagat partidul in mizeria usl.

  2. S-o fi zvarcolind Coposu in groapa, dupa logica lui Florin- care UITA SA NE AVERTIZEZE DESPRE RANJETUL LUI ILIESCU EMANATUL…Pacat domnu’ Floreanu, nu mai fiti partinic, ramaneti echidistant, manipularea se vede, ce naiba!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.