Seara şi protestul

5

foto: Florin Floreanu

Cei mai perseverenţi protestatari de la Slobozia continuă să se întâlnească seară de seară în Piaţa Revoluţiei şi să ceară demisia Guvernului şi a preşedintelui ţării.
Indiferent dacă sunt revoluţionari, reprezentanţi ai partidelor, pensionari sau şomeri, cetăţenii care se adună în faţa Prefecturii sunt nemulţumiţi de condiţiile de trai din România, de haosul instituţional, dar mai ales de abuzurile statului.
Doi dintre protestatarii de aseară au explicat punctual ce-i motivează să iasă în stradă- deşi pensionari, grija lor cea mare este pentru tineret
Manifestaţiile anti-guvernamentale şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu au început la Slobozia în ziua de 14 ianuarie şi se desfăşoară zilnic între orele 16.30 şi 18, pe platoul din faţa Prefecturii Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Asa cum ponta-psd a marturisit ca si-a trimis in piata mama si sora, tot asa trebuie vazut si ce-i cu cei din Slobozia, care sunt ,,nemultumiti”. Fosti bugetari, pot sa pariez!

  2. Alegerile comasate declarate NECONSTITUTIONALE!!! Sustinatorii si beneficiarii comasatelor erau BASESCU SI ZDRENTELE DIN COALITIA GUVERNAMENTALA(PDL.UNPR,UDMR). DECI………DEMISIA!!!! DEMISIA!!!!JOS BASESCU SI GASCA LUI DE ZDRENTE!!!!!

  3. @mike
    tinara mandrie a tarii, te rog sa numeri tu locuitori din Slobozia care sa nu fi lucrat la stat… si comunica-ne si noua numarul gasit! O sa ai un soc – e un oras de bugetari, putinii privati sunt doar ‘baieti destepti’ sau banci care au angajat tineri ignoranti ca tine…

  4. ,,Dans”, ignori realitatea ca de aproape 22 de ani in Ialomita troneaza psd, fost psdr; o sa ai un soc, in alte judete, unde n-au condus oamenii lui iliescu-moscovitul, situatia este alta…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.