Secretari de primării chemaţi la comisia de disciplină

2

6 secretari de primării din Ialomiţa sunt chemaţi pe 17 ianuarie la comisia de disciplină pentru necomunicarea actelor administrative la Prefectură. În culpă sunt secretarii din Axintele, Andrăşeşti, Borduşani, Dridu, Ograda şi Ţăndărei.
Din comisia de disciplină fac parte subprefectul Gigi Petre, secretarul Consiliului Judeţean, Constantin Stoenescu şi reprezentantul secretarilor de primării, Alexandru Viorel Trandafir, de la Balaciu.
Iniţial, demersul Prefecturii a fost întors de secretarul Consiliului Judeţean pentru motivarea chemării la comisia de disciplină. Din lista acuzaţilor lipseşte cel puţin secretarul comunei Ciulniţa, incriminat de câţiva locuitori de înstrăinarea terenurilor moştenite.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nu le va face nimic secretarilor. In cazul in care le-ar face ceva, ar aparea in presa imediat scandaluri privind implicarea sotiei lui Stoenescu intr-o firma de protectie si paza, iar despe nea Jiji cateva amanunte picante despre amanta sa Teo, pe care surse pretind ca ar fi fost ciufulita un pic de sotia acestuia.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.