Sedinta de Consiliu Judetean

0

Consilierii judeteni vor dezbate in sedinta lunii octombrie contractul de servicii privind deszapezirea si intretinerea drumurilor judetene in iarna 2008-2009.  Deasemenea se va supune atentiei consilierilor judeteni aprobarea documentatiei de atribuire si numirea comisiei de evaluare si negociere a ofertei pentru incredintarea contractului de achizitie publica de lucrari similare la obiectivul „Întretinere si reparatii drumuri judetene” pentru anul 2008.
Un alt subiect fierbinte este cel privind reglementarea serviciului de transport public judetean de persoane, prin curse regulate speciale, în judetul Ialomita, amanat mai multe sedinte consecutiv.
Alte doua proiecte de hotarari vizeaza costurile medii lunare pentru anul viitor privind intretinerea persoanelor varstnice din caminul de la Balaciu si a persoanelor cu handicap din centrul de ingrijire de la Slobozia.
Pe ordinea de zi figureaza si  asocierea judetului Ialomita cu municipiile Slobozia si Fetesti, orasele Amara, Cazanesti, Fierbinti Tîrg  si Tandarei si comuna Barbulesti în scopul constituirii „ASOCIATIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA AQUA – IALOMITA”;
Sedinta consilierilor judeteni va avea loc vineri, 31 octombrie, chiar inainte de campania electorala. Lucrarile se vor desfasura in sala de sedinte a centrului cultural cu incepere de la orele 13.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.