Ședinţă de consiliu la Urziceni

0

DSC_6667

Consiliul Local al Municipiului Urziceni se reuneşte luni după amiază într-o şedinţă cu zece proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, printre care şi bugetul general al Urziceniului pentru anul în curs.
Pe masa consilierilor revine proiectul prin care se solicită trecerea din domeniul public în cel privat al municipiului, scoaterea din funcţiune, casarea şi valorificarea activelor corporale aparţinând complexului de clădiri în care a funcţionat până în 2011 Spitalul Municipal. Pentru validarea acestui demers al executivului primăriei Urziceni, consilierii social democraţi Ion Dumitrescu şi Ciprian Rădulescu au solicitat la întâlnirea trecută o expertiză tehnică din care să rezulte starea fizică a clădirilor propuse spre desfiinţare.
De asemenea, la punctul 8 pe ordinea de zi figurează un proiect adiacent privind constituirea comisiei de evaluare pentru achiziţia publică a lucrărilor de demolare a clădirilor Spitalului Vechi din strada Panduri.
Tot în şedinţa de luni va fi repusă în discuţie aprobarea Planului de Urbanism Zonal al Parcului Fotovoltaic cu puterea instalată de 4,85 megavaţi, privind terenul cu suprafaţa de 100.000 de metri pătraţi situat în extravilanul Municipiului Urziceni.
Şedinţa convocată pentru ziua de 8 aprilie, este publică şi va începe la ora 17 în sala de consiliu a Primăriei.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.