Ședință de consiliu local la Urziceni

0

sava-urziceni (2)

Consilierii locali din Urziceni au adoptat NU fără emoţii,  dar cu majoritate de voturi, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului pentru anul în curs. 
Documentul este necesar la întocmirea documentaţiei pentru elaborarea cererii de finaţare către Ministerul Mediului cu scopul obţinerii de fonduri aferente proiectului de extindere şi reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare. 
Consilierii social-democraţi Ion Dumitrescu şi Ştefan Petre au amendat modul în care preşedintele de şedinţă, Niculae Diculescu, a încercat să treacă ,,la foc automat’’ prin Consiliu, cele două proiecte de hotărâre. Ion Dumitrescu a votat împotriva rectificării bugetului, în timp ce colegul său de grup s-a abţinut de la votarea celui referitor la aprobarea lucrărilor suplimentare ce urmează a fi efectuate în cadrul proiectului amintit.
Valoarea estimată a documentaţiei aferente proiectului este de 160.000 de lei, iar acesta presupune extinderea reţelei de canalizare pe străzile Panduri, Gheorghe Doja, Baladei, Romanţei, Petroliştilor şi Zorelelor. În plus, se vor efectua lucrări de extindere a conductelor de alimentare cu apă pe o lungime de 4190 de metri.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.