Sedinţă extraordinară a CJI

0
În ultima zi a lunii septembrie, Consiliul Judeţean Ialomiţa  se convoacă în şedinţă extraordinară pentru discutarea şi adoptarea a 7 proiecte de hotărâri, printre care se regăseşte şi rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul în curs.
Consilierii judeţeni vor decide asupra contribuţiei de cofinanţare a lucrărilor de reabilitare termică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi aprobarea unui plan suplimentar de întreţinere şi intervenţii pentru anul 2010 al  Serviciului de administrare a drumurilor judeţene, podurilor şi infrastructurii aferente.

În şedinţă vor mai fi supuse aprobării Documentul  Strategic cu Scenarii de Dezvoltare Socio – Economică şi Demografică a teritoriului judeţului Ialomiţa, pe perioada 2009 – 2013, cu orizont 2013 – 2020”-„Realizarea Strategiei de dezvoltare a judeţului Ialomiţa” şi modificarea Statului de funcţii din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Ultimul punct pe ordinea de zi prevede aprobarea cuantumului cotizaţiei Consiliului Judeţean Ialomiţa la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „SITUAŢII DE URGENŢĂ  SUD MUNTENIA”, pe anul 2010.
Toate materialele de şedinţă sunt publicate pe site-ul Consiliului Judeţean, iar convocarea consilierilor judeţeni este stabilită pentru joi la ora 14, în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.