Ședinţă extraordinară a Consiliului Local Slobozia

3

foto: Florin Floreanu

Consiliul Local Slobozia este convocat miercuri dimineaţă într-o şedinţă extraordinară pentru desemnarea viceprimarului care să preia atribuţiile de primar de la Gabi Ionaşcu.
Iniţiatori sunt 8 dintre aleşii locali ai USL, în majoritate de la PSD. Elisabeta Beciu, Dănuţ Nedelcu, Ionuţ Răileanu, Cornel Vasile, Alexandru Stoica, Teodor Ştefan, Ion Stan şi Ion Vetu de la PNL, au programat pentru mâine la ora 10 o şedinţă fulger, în baza ordinului prefectului de a-i suspenda înainte de termen mandatul primarului Ionaşcu.
Pentru ca demersul celor 8, de a-l numi primar interimar pe Alexandru Stoica, să aibă succes, este nevoie de minim 11 voturi PENTRU din numărul total al consilierilor locali.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Cum, incompatibilul psd emil constantinescu n-a fost printre initiatori? Pai, atunci, de ce l-au pus iar pe liste pe acest individ despre care instantele de judecata au sppus ca n-avea ce cauta in Consiliulu local Slobozia, din…hat, 2010! Niste nesimtiti!

  2. Voteaza cei pe care IONASCU i-a sustinut in C.L. SI CARE AU AFACERI CU PRIMARIA.BAIATUL LUI NEDELCU A FOST ANGAJAT LA POLITIA LOCALA,BRUCE LEE ERA CA SI COPILUL LUI IONASCU,CORNEL VASILE S-A SUPARAT CA NU A FOST NUMIT DIRECTOR LA URBAN.SA VEZI CE FETZE OR SA FACA CAND O SA CISTIGE IONASCU.

  3. nu vedeti cata graba in a schimba primarul?…dar poate prinde si stoica macar o luna intreaga…ca apoi revine ionascu! la fel de bine putea sa aiba grija de treburile orasului si din pozitia de viceprimar dar cum dom’le? de ce sa nu fie primar? ar fi trebuit sa-l puna pe bacanu primar interimar ca e un baiat pregatit, un baiat tanar…nu un comunist expirat cu comportament de mascarici!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.