Ședință extraordinară de consiliu local la Slobozia

1

FLR_2279

În Consiliul Local Slobozia continuă boicotul din partea reprezentanţilor politici democrat liberali, ecologişti şi liberali.
Primarul Alexandru Stoica a convocat pentru luni o şedinţă extraordinară prin care a readus la vot două dintre proiectele respinse în şedinţa de săptămâna trecută. 
Cum alături de consilierii PSD şi PP-DD s-a prezentat şi unul de la PNL, proiectul privind depunerea cererii de finanţare pentru continuarea lucrărilor la campusurile şcolare a fost adoptat cu majoritate simplă, explică viceprimarul Gabi Muşat:
audio Gabi MUSAT 1
Cel de-al doilea proiect, însă, avea nevoie de voturile a două treimi din consilierii locali. Viceprimarul Gabi Muşat precizează că la consultările pe care executivul primăriei le-a organizat la cererea consilierilor din opoziţie, s-a prezentat un singur reprezentant al dreptei reunite:
audio Gabi MUSAT 2
Este posibil ca ofensiva opoziţiei din Consiliul Local Slobozia să continue cu o şedinţă extraordinară convocată pentru vineri chiar de consilierii PNL, PDL şi PER pentru a supune la vot pentru a 3 a oară consecutiv şi a respinge definitiv acest proiect de hotărâre. Până atunci mai este timp şi de negocieri, iar puterea şi opoziţia din Consiliul Local Slobozia ar putea ajunge la o înţelegere.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.