Şedinţă fluviu la Consiliul Local Slobozia

11

foto: Florin Floreanu

Noul consiliul local al municipiului reşedinţă de judeţ este convocat joi într-o şedinţă cu 37 de proiecte pe ordinea de zi plus 6 adrese şi situaţii punctuale înaintate legislativului pentru analiză.
Pe lângă numeroasele vânzări şi concesionări de terenuri, în discuţie intră alocarea de la bugetul local a 1.100.000 lei pentru finanţarea echipei de fotbal Unirea 04 Slobozia, acordarea unui ajutor de urgenţă de 4.500 lei pentru tratarea Danielei Simion în străinătate şi decontarea navetei cadrelor didactice care se deplasează din localitatea de domiciliu pentru a preda la şcolile din Slobozia.
Consilierii locali vor decide şi asupra unor modificări privind atribuirea locuinţelor de serviciu, construirea balcoanelor la parterul blocurilor şi criteriile de repartizare a locuinţelor sociale.
Şedinţa este programată pentru joi, 19 iulie, cu începere de la ora 16.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

 1. Va bateti joc de noi!!!!!! E una din prioritatile de la acest moment pentru Slobozia? Alocarea de la bugetul local a 1.100.000 lei pentru finanţarea echipei de fotbal Unirea 04 Slobozia? Cu problema apei cum ramane? E clar ca tot asa….a vazut cineva urmele care raman pe un prosop folosit dupa un dus? Noul domn primar si noul consiliu local al municipiului reşedinţă de judeţ…treziti-va! Poate raspunde cineva daca noua statie de tratare va reyolva problema apei?

 2. Cum sa dai atatia bani unora care nu stiu altceva decat sa alerge.Mai bine ar face altceva cu banii.Oricum nu va sta mai mult de 1 an in divizia B.Joaca prost,iar daca raman aceiasi fotbalisti pilosi nu fac un punct.Pacat de oras, dar asa primar ati ales-asa oras o sa avem.Somajul creste, violenta la fel.

 3. Hai Unirea! Laudabila initiativa de a sponsoriza echipa de fotbal a orasului! Duminica dimineata slobozeanul se va delecta cu meciuri de liga a 2-a! Multumim!

 4. Poate vă amintiti ( candidaţii primăriei ,câştigători ori nu ) că pentru a vă deplasa cu suita de susţinători ( chiar la blocul din faţa spitalului ) erati nevoiţi să vă aplecati pentru a nu vă zgaria capetele de crengile copacilor . Care cresc . În multe locuri din oraş se întâmplă acest fapt domnilor. Aţi uitat ,domnule Bacanu ? …Chiar şi gardul verde ce tanjeneste şi îngustează traficul pietonal …Din maşini nu se văd …sigur !
  Ori băncile ce sunt amplasate pe trotuare …!!!
  Genială idee…! Elaborată dintr-un birou, că de obicei . Păi, după prânz toate băncile sunt expuse la soare .Adică te coci pe ele . Pe de altă parte,era mai inspirată ideea că aceste bănci să fie dispuse pe aleile perpendiculare cu Matei B. , astfel rămânând spaţiu necesar pentru trotuar ( biciclisti,grupuri copii,mamici cărucioare).
  Ca idee. De pe stradă.

 5. Ce legatura are postul lui ,,danut” din 17 iulie 23:01 cu subiectul? Tot atata cat are sponsorizarea echipei de fotbal cu realitatea ca in bugetul Sloboziei nu sunt acum bani pentru proiectele de peste 28 milioane lei (parc industrial si piata) atat de mediatizate de psd! Evident, SI acest post, cu subiect similar 2 anterioare VA FI BANAT! Adevarul supara, nu?

  • mike, desi nu am o regula speciala, mai intai banez comentariile nesimtite, apoi cele fara legatura cu subiectul. in momentul asta am 67 de comentarii la “gunoi”, NUMAI de ale tale si ale lui danut. asta nu va spune ceva?

 6. Daca majoritatea uslista ,votata si de mine,hotaraste sa finanteze echipa de fotbal…io s de acord….dar zic ca i bine sa caute si un privat sa finanteze activitatea…e nevoie de bani multi pt performanta.

 7. Draga Gura Ialomitei, stiind cate comentarii am trimis io pentru ,,Sedinta fluviu la Consiliul Local Slobozia” MA DECLAR INGROZIT! Pantru cini nu stie ce-i ala un MITOMAN si cum se comporta, urmariti-l in actiune pe ,,danut”, oameni buni!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.