Şedinţă ordinară la Urziceni

0
Termenul limită pentru adoptarea noilor organigrame ale structurilor locale de conducere a convocat în şedinţă şi Consiliul Local al municipiului Urziceni. Legislativul se va reuni astăzi cu începere de la ora 16,00 pentru a discuta şi aproba noua structură a aparatului de specialitate al primăriei, serviciilor şi instituţiilor publice din subordinea Consiliului Local.
Prevederile ordonanţei de urgenţă 63/2010 vor afecta 57 de posturi din totalul actual de 220. Conform noii organigrame vor fi reduse 32 de funcţii publice şi 25 contractuale. Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanei ar urma să fie practic desfiinţat prin reducerea a 13 dintre cele 16 posturi existente în prezent, în timp ce aparatul de specialitate al primarului va pierde 20 de posturi din cele 78 .
Premierul Emil Boc a avertizat la începutul lunii august că guvernul va sista alocarea de fonduri din cotele defalcate către bugetele locale în cazul în care autorităţile din teritoriu nu modifică organigramele structurilor din subordine.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.