Şeful de post din Griviţa a fost tăiat la mână cu toporul, de un bărbat din Smirna care ameninţa trecătorii

0

Miercuri seara, în jurul orei 19, câţiva localnici din Smirna au anunţat la 112 că un consătean de-al lor îi ameninţa cu toporul în plină stradă.

La faţa locului s-a deplasat şeful Postului de Poliţie din Grivita, însoţit de doi agenţi de pază din cadrul Primăriei din aceeaşi localitate, şi s-a mai dispus intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă şi a unui echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia.

În timpul interceptării, agresorul a încercat să îl lovească pe şeful de post cu toporul pe care îl avea la el. Poliţistul a reuşit pararea loviturii, dar agresorul a scăpat toporul, provocându-şi o plagă tăiată în zona arcadei ochiului drept, iar poliţistului o leziune minoră la palma stângă.

În acest timp, echipele de intervenţie au reuşit imobilizarea bărbatului, pe care l-au încătuşat şi condus la sediul Poliţiei. Ulterior, agresorul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Griviţa, a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Slobozia, din cauza plăgii provocate în zona arcadei.

Cazul este anchetat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, iar agresorul este cercetat pentru ultraj, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.