Șeful Serviciului Rutier Ialomiţa a fost pus sub control judiciar

0

goaga

Procurorii Parchetului Judeţean au dispus trimiterea în judecată a ofiţerului de poliţie GOAGĂ CĂLIN SORIN, pentru săvârşirea infracţiunilor de: fals intelectual, instigare la fals intelectual şi uz de fals. 
El este acuzat că, anul trecut în noiembrie, a întocmit în fals două înscrisuri oficiale, privind susţinerea de către inculpaţii Clinciu Costin Rovilian şi Mihale Laurenţiu a testării de evaluare profesională anuală aferentă anului 2014. 
De asemenea, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, cu intenţie, l-a determinat pe inculpatul Mihale Laurenţiu Dan să întocmească în fals două înscrisuri oficiale. 
În cursul lunii decembrie 2014, inculpatul Goagă Sorin, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, cu intenţie, a folosit înscrisurile oficiale falsificate în vederea producerii de consecinţe juridice. 
Faţă de şeful poliţiei rutiere Ialomiţa s-a dispus măsura preventivă a 
controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar în acelaşi dosar mai sunt cercetaţi, în stare de arest preventiv, agenţii de la poliţia Ţăndărei: Clinciu Costin Rovilian, Olteanu Daniel şi, sub control judiciar, Mihale Laurenţiu Dan, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de corupţie.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.