Selecţie de ofertanţi pentru staţia de tratare a apei Slobozia

3
Pentru atribuirea contractului de achiziţie publică de lucrări în vederea realizării staţie de tratare a apei, la Primăria Slobozia a avut loc vineri a doua întâlnire cu candidaţii selectaţi în cadrul procedurii de atribuire prin dialog competitiv.
În urma etapei de preselecţie pentru obiectivul de „Proiectare şi execuţie pentru îmbunătăţirea calităţii apei în sistemul de distribuţie a apei la consumator …” au fost admişi candidaţii care au participat la faza intermediară de dialog.
Contractul este dorit de mai multe firme asociate, în formulele TAHAL CONSULTING ENGINEERS LTD şi CONCIVIC S.R.L, şi asocierea GRUP ROMET Buzău, GAZ CONTROL Tulcea şi DELTACONS S.A.
Cu această ocazie s-a convenit prezentarea de către ofertanţi a soluţiilor viabile în cadrul cărora candidaţii vor face propuneri tehnice şi financiare parţiale în vederea stabilirii modalităţilor tehnice şi financiare pentru execuţia lucrărilor la staţia de tratare a apei.
Pe baza propunerilor formulate se va trece la determinarea soluţiei viabile care va sta la baza întocmirii şi prezentării ofertei finale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. CONCIVIC iar. TMUCB unde e? S-a lasat la fund. Sa incepem sa banuim cine va iesi castigator. Tov. Ionascu nu se mai pupa cu dnul Sasu? Ar trebui ca maine poimaine se incalzeste afara si tre sa vina cisterna de la DADp sa ii aduca apa lu nenea Sasu la piscina. Am si probe nu va sperieti. Sa inteleg ca tov Ionascu acu a inceput sa se pupe cu dna Negoita. Ii este frica de ceva? A intrat in gura femeii? Ii iese cumva mai mult de 10% la afacerea asta, si va iesi bucuros de la primarie?
    Zic io ……

  2. Asocierea cu TMUCB prea mirosea urat… ba chiar, daca cineva se tine scai de descurcarea itelor, s-ar putea sa fie si ceva penal la mijloc. Asa ca… cel putin o perioada de timp, primarul e bine sa nu se mai afiseze (oficial) alaturi de Sasu.
    Altceva trebuie retinut, ca apa nu e potabila si singura solutie este in modernizarea statie de tratare, fiindca doar acolo se pot elimina substantele toxice si compusii chimici ce ne-ar afecta sanatatea. Cam tarziu… dar poate peste vreo 3-5 ani vom bea apa si de la robinet!

  3. daca o anumita firma nu ar fi contestat repetat, cu siguranta ar fi mers mai repede. oare e firma recomandata de prefectura??? astept un raspuns de la Prefect, daca se poate. De ce a trimis adrese la primaria sdlobozia in care recomanda anumite firme in rezolvarea problemei apei?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.