Senatorul Marian Pavel pledează pentru drepturile primarilor

4

marian pavel

Parlamentarul din colegiul 1 de Senat, Feteşti-Slobozia, este autorul unei declaraţii politice prin intermediul căreia atrage atenţia colegilor senatori asupra inechităţilor din sistemul public privind salarizarea şi răspunderea pe care edilii comunităţilor locale le au.
Marian Pavel apreciază că, în timp ce primarul răspunde politic şi juridic, de buna funcţionare a administraţiei publice locale, indemnizaţia primită de edili pentru întreaga activitate desfăşurată în comunitate este nemulţumitoare.
Aprecierea se bazează pe situaţiile în care funcţionari publici din administraţia publică locală şi centrală încasează salarii duble sau chiar triple, faţă de indemnizaţiile care le revin edililor.
Senatorul PSD, Marian Pavel, pledează ca primarul viitorului să aibă funcţie de autoritate publică, remunerată corespunzător, în acord cu importanţa şi responsabilitatea pe care o are, sau funcţie onorifică. Aceasta din urmă ar presupune ca fiecare candidat să fie independent şi realizat din punct de vedere financiar, şi să aducă voluntar contribuţia sa comunităţii pe care o reprezintă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Asa ba Pavele, d-aia te-a trimis pe tine lumea in Parlament, ca sa ii vaiti pe “amaratii” aia de primari – asa cum ai fost si tu – ca nu sunt platiti suficient de bine pentru cat de mult se zbat sa fure din banii nostrii. Bravo ba Pavele! D-aia nu meritati nici unu din PSD sa va plateasca Romania figurile si excursiile voastre prin lume….ca in loc sa te doara burta, ba Pavele, de amaraciunea ialomiteanului si de alocatia copiilor – care din cauza voastra nu a fost marita nici macar cu 1,8 lei – voi va ganditi cum sa va umpleti buzunarele cu banii nostri munciti ! Rusine hotilor !

  2. Domnule Senator, pentru salariile noastre cand pledati? De exemplu ale unor infirmiere din cadrul spitalului jduetean sau DGASPC care castiga un salariu minim pe economie?? Sau pentru organigramele diminuate la maxim??? Si ei au responsabilitati, securitatea si integritatea asistatilor!!! Cand se intampla ceva vin repede televiziunile , insa nu stiu cu cat sunt remunerati acei angajati si cati beneficiari au in grija. Cu tot respectul domnule senator, stim ca primarii v-au facut campanie, insa totusi NOI v-am votat si reprezentati interesele noastre nu ale domnilor primari, unii ce-i drept jos palaria in fata realizarilor acestora!

  3. bun asa ! in loc sa te preocupi de problemele omului de rand, care te-a facut senator , te ocupi fix de primari , bietii de ei , ca nu au sarmanii bani !RUSINE !

  4. Pai cum sa pledeze Pavel pt salariile poporului cand el nu a fost in stare sa scoata doua vorbe in Parlament. De ce nu a vorbit ? Va dati si voi seama, sau se poate spune ca nu e in stare sa spuna mare lucru. Asta ar fi adevarul despre Pavel : Doar o dată au luat cuvântul în plenul Parlamentului în acest an Ion Ariton (PDL), Viorel Riceard Badea (PDL), Klarik Laszlo Attila (UDMR), Florina Ruxandra Jipa (PSD), Neagu Mihai (independent), Marian Pavel (PSD), Corneliu Popescu (PPDD), Timotei Stuparu (PSD), Andrei Liviu Volosevici (PDL).
    Pavel, ca si multi altii, sunt platiti de pomana cu bani multi pentru a fi sclavii partidului si nu in interesul oamenilor.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.