Senatorul Tudor Panţuru îl urechează pe Cseke

4
Propunerea Ministerului Sănătăţii de a transforma Spitalul Orăşenesc Ţăndărei în cămin de bătrâni, fără să fie consultate autorităţile locale este o încălcare a regulilor impuse chiar de ministrul Attila Cseke. Aceasta este afirmaţia făcută de senatorul ialomiţean Tudor Panţuru în conferinţa de presă susţinută ieri la sediul Partidului Democrat Liberal.

Acesta a subliniat că spitalul din Ţăndărei ar trebui păstrat ca unitate medicală din mai multe considerente şi şi-a exprimat părerea că  ministrul a aprobat lista fără să cunoască situaţia particulară a fiecărui judeţ din ţară unde vor fi comasate sau transformate  unităţile spitaliceşti.
Senatorul Panţuru susţine ca această măsură face discriminări între judeţe exemplificând cu cazul din Dâmboviţa care are 18 unităţi spitaliceşti si  un singur spital propus spre desfiinţare şi Ialomiţa cu 4 funcţionale si unul pe lista celor de transformare în cămin de bătrâni.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Acuma,ce-oti vrea si voi?A zis si omu ce-l doare…E bine totusi ca in marea de uscaturi a PDL mai e si cate un Panturu!Care macar spune ce gandeste.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.