Serie de cinci victorii pentru CSM Slobozia

1

csm slobozia

Bucuria provocată de victoria fotbaliştilor a fost dublată sâmbătă de cea a unui nou succes înregistrat de handbalistele legitimate la CSM Unirea Slobozia. 40 -17 a fost scorul final al meciului pe care fetele antrenate de Liviu Paraschiv l-au dominat mai categoric decât arată statistica partidei cu Spartac Bucureşti. În minutul 18 avantajul gazdelor era de şase goluri, scor 9-3 iar până la pauză diferenţa a crescut la 13 pentru ca în partea a doua a jocului presiunea la poarta bucureştencelor să crescă deşi în teren şi-au făcut apariţia şi junioarele Elena Badea, Cătălina Sava şi Adina Nistor.
Principalele marcatoare ale Unirii au fost Alina Moroianu şi Cristina Nica, ambele autoare a câte şase goluri. Un aport important la cea de-a cincea victorie consecutivă a sezonului l-a avut şi Mihaela Stănciulescu, autoare a cinci reuşite în timp ce Cosmina Cosma, Irina Simion şi Andreea Dospin au punctat de câte patru ori.
De la bucureştence am remarcat evoluţia mult peste nota generală a echipei a Anei-Maria Chirigiu, cea mai în formă jucătoare a partidei cu şapte goluri înscrise din unsprezece aruncări la poartă.
În etapa a şasea fetele noastre vor avea parte de un meci care se anunţă extrem de dificil, la Bucureşti, cu echipa de pe locul secund, cea a Şcolii Sportive 181.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.