Serviciul comunitar local de evidenţă a persoanei Urziceni lucrează în program prelungit, până pe 6 decembrie

0

Conform unei radiograme emise de Inspectoratul Naţional pentru Evidenţa Persoanei în 26 octombrie, eliberarea actelor de identitate se face în zilele lucrătoare, între orele 8 şi 20, iar pe 22 noiembrie şi 6 decembrie, zilele în care sunt programate cele două tutruri de scrutin pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul, programul va fi prelungit până la ora 21.

Un aspect interesant, legat de modul în care se desfăşoară activitatea serviciului în această perioadă este faptul că, în conformitate cu prevederile legii 329, atât şeful serviciului, cât şi cei opt referenţi din subordine ar fi trebuit să stea acasă, timp de trei zile lucrătoare. Cu toate acestea, surse din cadrul serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanei Urziceni au declarat că activitatea de eliberare sau preschimbare a actelor de identitate nu va fi afectată de perioada de concediu fără plată, impusă bugetarilor în această perioadă.

În evidenţele serviciului figurau la sfârşitul lunii octombrie peste 1600 de persoane care trebuie să îşi rezolve urgent situaţia actelor de identitate, dintre acestea 229 cu domiciliul în Urziceni.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.