Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat 2010, a înregistrat o promovabilitate de 23% în Ialomiţa

3
Procentul anual se ridică acum la 57%, ceea ce situează judeţul la mijlocul clasamentului pe ţară.
Inspectorul general şcolar, Stavăr Ilie, a declarat că procentul este real şi mulţumitor, având în vedere că la această sesiune au participat şi elevi corigenţi.
Inspectorul general este de părere că anul viitor la examenul de bacalaureat procentul de promovabilitatea va creste, în Ialomiţa, cu 5-10 %.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. se vor destepta toti liceeni, brusc, dupa aceea ? de ce sa nu-si dea demisia toti profesorii de liceu?? De ce nu se fac cursuri si pentru parinti??? De ce toata lumea improasca si terfeleste in noroi pe toata lumea, de educati?????? Nu, doar de limitati!!!!!

  2. Realitatea este mult mai crunta: va asigur procentul de prosti din judet si din tara este mult mai mare!! In mod normal, doar vreo 25%, maxim 30% dintre absolventi ar trebui sa promoveze bacalaureatul. E drept ca, pe de o parte, mare parte dintre dascalii actuali sunt nuli in ceea ce priveste cunostintele (asa ca nu prea au ce transmite elevilor), dar si 80% dintre parinti sunt doar niste prosti parveniti si cu mari pretentii ca odraslele trebuie sa fie doctoranzi, desi nu stiu nici tabla inmultirii.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.