Sete mare pe şosele

0
Sete mare pe şoselele din vestul judeţului !!! La doar câteva ore distanţă, sâmbătă, doi conducători auto au fost surprinşi de poliţişti, în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului.
Primul dintre ,,însetaţi’’, un bărbat de 29 de ani Bucureşti, a fost depistat la Moviliţa. Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat alcoolscop, aparatul Drager indicând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în sânge.
Episodul s-a repetat aproape la indigo la Fierbinţi, de astă dată eroul fiind un bărbat de 30 de ani din Dridu. Poliţiştii au procedat la legitimarea şoferului, iar în urma testării alcoolscop, valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost însoţiţi la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lor poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.