Sevilla înfrântă la Bucureşti

0

In urale … aşa s-a terminat pentru publicul din Ghencea seara trecută. Una de povestit la copii, nepoţi şi strănepoţi. O seară la care puţini ar fi îndrăznit să se gândească, dar pe care jucătorii campioanei României la fotbal, Unirea Urziceni au transformat-o în realitate. Dragutinovici a recidivat la capitolul autogoluri după ce a ajutat-o pe Steaua să câştige în grupele UEFA pe vremea când juca în tricoul belgienilor de la Standard Liege. Autogolul croatului a trimis toate cele trei puncte în contul ialomiţenilor şi păstrează echipa din oraşul fără semafoare în cursa pentru ,,optimile’’ Ligii Campionilor.

Şi totuşi, cel mai în vogă antrenor român nu e mulţumit. Deşi a bătut liderul grupei G, Sevilla, Dan Petrescu a fost cu găndul la victoria obţinută de Stuttgart la Glasgow.

Căt despre miracolul numit Urziceni, pentru ,,Bursuc’’ acesta nu există decât pe jumătate iar presiunea asupra jucătorilor la meciul de la Stuttgart practic nu poate fi pusă în discuţie.

În urma victoriei de aseară, Unirea Urziceni şi-a păstrat poziţia a doua în clasament şi înaintea ultimului meci din faza grupelor are 8 puncte, este calificată în primăvara Europa League şi are nevoie de o remiză în meciul de pe 9 decembrie de la Stuttgart pentru a accede în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.