Shoot the dogs!

0

Poliţiştii şi jandarmii ialomiţeni fac planton pe străzile din Bărbuleşti, până când două grupuri de scandalagii se vor linişti şi nu vor mai prezenta pericol pentru siguranţa publică.

Scandalul a izbucnit sâmbătă după amiază, de la o neînţelegere privind un loc de parcare şi a culminat cu o răfuială în stradă.

Conflictul a fost semnalat prin 112, iar în zonă s-au deplasat dispozitivele de siguranţă şi intervenţie formate din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Intervenţie Rapidă şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, pentru a aplanarea scandalului, dar şi pentru a realiza materialul probatoriu necesar tragerii la răspundere a celor vinovaţi,

Din primele investigaţii s-a stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri privind parcarea unor autoturisme, între membrii a două familii din localitate, s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 37 de ani, implicat în altercaţie, a fost lovit în zona feţei cu un corp tare, de către un consătean cu un an mai mare. După modelul clasic, ,,dă şi fugi“ familia agresorului a părăsit localitatea îmbarcată în două autoturisme, deplasându-se spre Urziceni.

După o jumătate de oră, la revenirea în Bărbuleşti, între membrii celor două familii au avut loc schimburi de replici şi contre, în urma cărora agresorul iniţial şi un susţinător al acestuia au fost bătuţi, iar autoturismele acestora au fost avariate.

Cele două persoane rănite uşor au primit îngrijiri medicale din partea specialiştilor de pe Ambulanţa sosită la faţa locului, fără a necesita internarea.

Scandalul a fost aplanat prin intervenţia echipelor de poliţişti sosite la faţa locului. Totodată, în urma investigaţiilor efectuate au fost identificate toate persoanele care au participat efectiv la scandal, fiind totodată ridicate în vederea continuării cercetărilor o sabie şi mai multe bâte, care au fost descoperite asupra acestora.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.