Show me the money

7
Slobozenii datornici la stat sunt asaltaţi de executări silite şi popriri, atât de la Direcţia Financiară, cât şi de la Primărie.
Compartimentul de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Slobozia, a emis, până la această dată, aproape 3 mii de titluri executorii către contribuabilii care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale.
Directorul compartimentului, Virginia Adam, spune că, în afară de titlurile executorii, au fost emise şi popriri pe veniturile slobozenilor datornici.
În cazul în care contribuabilii nu au venituri urmăribile, executarea silită se va extinde şi asupra bunurilor proprietate a debitorilor cum ar fi maşinile sau casele, conform procedurilor fiscale.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. cat de ratat trebuie sa fii, ca sa ajungi sa povestesti d-astea pe internet ? bei, ni se rupe, lasa-ne cu mizeriile tale ca nu da nimeni doi lei pe bullshiturile tale

  2. In timp ce smekerii cu averi de miliarde ii doare in cot de d-alde Fisc si executori, prostii astia cu salarii de 5 milioane si Dacia berlina la scara sunt executati fara mila. In tot acest timp smekerii gen Marian Balan, Cazacu, Vlase si care dracu or mai fi cu datorii de miliarde la stat, traiesc linistiti in vilele lor fara nici o greata. Bv bai papagalilor.

  3. jack, cat de combativ esti si ce vocabular elevat folosesti.
    Daca te-a deranjat ce a spus mike, nu este posibil sa postezi un comentariu cu pareri proprii dar de bun simt?
    Autocenzura tine de educatia fiecaruia,nu crezi?

  4. dar daca nu pe internet, atunci unde? De ce isi face tot romanul blog? Nu ca sa se bage in seama? Nu ca ar fi neaparat rau… Dar cititorii de siteuri alcatuiesc publicul acelui site, sau blog, deci o comunitate ca sa zic asa, care are unul sau mai multe repere comune, inclusiv parerile contra ale unora.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.