Show me the money

0
Contribuabilii trebuie să depună la direcţia finanţelor publice formularele declaraţiilor privind obligaţiile de plată la bugetul de stat pentru luna trecută, până cel mult joi, 25 noiembrie.
Formularele 100 şi 102, referitoare la obligaţiile de plată la bugetul de stat aferent lunii octombrie, respectiv obligaţiile de plată la bugetele asigurărilor sociale şi fondurilor speciale, vor fi depuse de către contribuabili la organul fiscal teritorial în a cărui rază au domiciliul.
Contribuabilii ialomiţeni sunt aşteptaţi la Direcţia Finanţelor Publice din judeţ, pentru a depune declaraţia fiscală cu numărul 300, referitoare la decontul de taxă pe valoarea adăugată pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii octombrie.
Contribuabilii care au efectuat achiziţii intracomunitare în luna precedentă, precum şi cei care au efectuat achiziţii intracomunitare de mijloace de transport noi sau produse accizabile, pentru care beneficiarul este obligat la plata TVA, trebuie să depună formularul 301 pentru decontul special de taxă TVA.
Persoanele fizice care desfăşoară activitate în ţară şi obţin venituri sub formă de salarii din străinătate şi persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România, trebuie să solicite de la Direcţia Financiară formularul 224, pentru contribuţia lunii trecute.
Nedepunerea la termen a declaraţiilor se sancţionează contravenţional cu amendă de la 500 la 1.000 lei pentru persoane fizice şi cu amendă cuprinsă între 1.000 şi 5.000 lei pentru persoane juridice, conform Codului de Procedură Fiscală.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.