Şi-a luat lumea-n cap

0

Adolescenţii sunt din ce în ce mai greu de stăpânit de părinţi. La cea mai mică nemulţumire, aceştia aleg să plece de acasă, fără să se gândească la consecinţe. Este şi cazul unei adolescente de 15 ani, din comuna Gheorghe Lazăr.

Se numeşte LUPU MIHAELA – ADRIANA şi a plecat de la domiciliu la jumătatea lunii mai. Părinţii au anunţat poliţia despre dispariţia fiicei lor, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la data de 15 mai, minora a plecat voluntar de la domiciliu, având asupra sa suma de 50 lei şi actul de identitate. Fiind contactată telefonic la acea dată, fata a spus că a plecat de la domiciliu împreună cu o fostă colegă de liceu, fără a-i menţiona numele, în prezent aflându-se în municipiul Constanţa, unde doreşte să-şi găsească un loc de muncă şi nu ştie când va reveni la domiciliu.

Minora are aproximativ 1.60 m înălţime, 52 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochii căprui, păr şaten, drept, până la nivelul umerilor. Deşi a fost constactată telefonic în repetate rânduri atât de familie, cât şi de poliţişti, minora a refuzat să se întoarcă la domiciliu sau să ofere detalii cu privire la locul în care se află. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea adolescentei de 15 ani, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.