Și-au luat lumea în cap

0

Un bătrân din Balaciu şi un tânăr de lângă Feteşti sunt căutaţi de poliţie după ce familiile au anunţat dispariţia lor. 
ROTARU GABRIELPe 1 martie, GABRIEL ROTARU, de 20 de ani, a plecat de la o fermă de animale situată pe raza municipiului Feteşti, unde locuia împreună cu părinţii săi, fără a se mai întoarce. Tânărul are aproape un metru 80 înălţime,  greutate de 70-75 kg, constituţie astenică, păr negru, cu aspect neîngrijit, ochi căprui şi faţă rotundă, iar la momentul plecării purta o bluză de trening de culoare albastru, cu roşu în partea superioară, pantaloni din stofă de culoare verde şi o pereche de pantofi de albaştri.
TOADER FLORIANLa o săptămână distanţă, pe 7 martie, la Postul de Poliţie Balaciu s-a anunţat că  TOADER FLORIAN, de 63 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Bărbatul, cu o statură de un metru 65 şi de 70 kg, constituţie solidă şi păr cărunt, tuns scurt, purta o geacă din fâş de culoare negru, pantaloni negri din stofă şi cizme din cauciuc.
Persoanele care pot oferi relaţii despre cei doi sunt rugate să sune la 112 sau se adreseze la cel mai apropiat post de poliţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.