Şi jandarmii şcolarizează

0

Ultima armă a Ministerului Administraţiei şi Internelor a scos pe piaţă oferta locurilor vacante din şcolile de specialitate.
Şeful compartimentului de resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, căpitan Mihai Gheorghe, precizează că proiecţia şcolară este gândită pe termen lung, iar după cei trei ani de studii, candidaţii de astăzi vor avea şi locurile asigurate în inspectoratele judeţene.
Printre condiţiile obligatorii de recrutare a candidaţilor se regăsesc: cetăţenia română, să cunoască limba română scris şi vorbit; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie declaraţi ,,apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi, să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat; să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate şi să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni. Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.