Silvian Ciupercă a depus jurământul de credinţă în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa

3

foto: Laurențiu Ștefan

Ceremonia de învestire s-a desfăşurat la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, în prezenţa majorităţii primarilor aleşi din Ialomiţa şi a reprezentanţilor instituţiilor judeţene.
Hotărârea de validare a mandatului de preşedinte a fost prezentată de preşedintele Tribunalului Ialomiţa. Traian Ionescu a detaliat principalele condiţii de învestire în funcţie, şi anume încadrarea în termenul legal de 20 de zile de la data alegerilor şi prezentarea raportului financiar contabil al partidelor şi alianţelor politice din campania electorală.
La rândul său, prefectul Gigi Petre l-a felicitat pe preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa şi i-a urat un mandat spornic.
În discursul de învestire, preşedintele Silvian Ciupercă a vorbit audienţei despre importanţa separării puterilor în stat şi a răspunderii publice.
Momentul festiv s-a încheiat amical la o cupă de şampanie.
Clementian Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. N are pe cine….toti au bube…Marinica e inculpat,Teculescu i cu suspendare,ala micu Musoiu nu da prioritate…lu Moraru i placu de tanti nutzi,Martin e parolist si respecta protocolul usl:))))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.