Silvian Ciupercă a mediat discuţiile de marţi seara din consiliul municipal al PSD Slobozia

3

foto: Florin Floreanu

În calitate de invitat, preşedintele social democraţilor din Ialomiţa a moderat dezbaterile şi apreciază că întâlnirea a dovedit spiritul democratic al organizaţiei.

Silvian Ciupercă spune că era obligatorie adecvarea mesajelor publicului la problematica locală şi că decizia a fost una corectă: “Aseara a fost o demonstratie de corectitudine si de analiza la rece, obiectiva, si mai ales responsabila. Miza principala asupra careia s-au aplecat toti cei 14 vorbitori, eu fiind moderatorul si cel invitat sa conduca aceste dezbateri, toate cele 14 interventii s-au concentrat pe tema responsabilitatii fata de mesajele publicului, adecvarea la o problematica care exista, si obligatia noastra ca partid sa nu ascundem aceasta problematica. Solutiile sunt validate in diverse structuri si la diverse niveluri. Exista o reactie a mass media si mai ales exista o mare asteptare ca PSD sa se comporte ca un partid responsabil, care conduce de ani de zile acest judet, si care a rezolvat foarte multe probleme. Din pacate, problema apei a catalizat in momentul acesta nemultumirea multor cetateni. In astfel de situatii, concentratorul de nemultumire este cel care este asociat cu respectiva problema, si in maniera foarte personalizata pe care i-am reprosat-o intotdeauna. Situat in cea mai neplacuta si cea mai nepotrivita postura de persoana a carei imagine trebuia protejata, pentru un gest care, pana la urma, apartine specialistilor.
– Personal, regretati ca s-a ajuns aici?
– Nu am, niciodata in politica, abordari personale. Sunt omul care m-am remarcat ca fiind rational, excesiv de rational. Aceasta este misiunea mea de lider, sa fiu mai rational decat toti, sa fiu omul cel mai echilibrat, si cel care nu are niciun fel de abordare personala, doar abordari obiective si adecvate la realitate si la probleme”.
Preşedintele PSD Ialomiţa susţine că noua candidatură a USL pentru primăria Slobozia nu se negociază, dar urmează a fi validată.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Ooooo…lauda-ma gura ,ca-ti dau prajitura cu aroma de trandafiri.Ce duios Ciuperca trecea de la ,,abordarile personale” la cele ,,obiective’,de parca o abordare personala nu poate fi obiectiva.Nu are regrete cu ce s-a intamplat fiindca e un om fara suflet,dispretuitor ,arogant si egoist .Cum sa nu iti para rau de un om cu care ai fost inhamat la aceeasi caruta?Il vezi lovit si asisti ,,rational”la ce i se intampla.Se scutura de el ca de o scama ramasa din haina (aceeasi croiala) pe care au purtat-o.Se vor scutura ,la un moment dat ,si altii de el.Tot ca de o scama.Ca deja le sta multora pe ochi.

  2. De cata mizerie morala da dovada acest individ! Are memorie omisiva. Nu isi aminteste de intalnirile si de telefoanele date personal uzurpatorilor? Asteptam sa te duci dracului cu manariile tale si cu anonimii care te induc grav in eroare asupra realitatilor si asupra perceptiei alegatorilor.Stai sa ne mobilizam mai repede,ca nu suntem toti alegatorii asa de prosti pe cum ne crede, sa il abordam si noi pe el la fel de impersonal la partid, in oras, in alegeri, prin presa, pe strada, pe la birou,ca nimic altceva nu a stiut sa faca pentru judet decat sforarii ieftine,cu persoane usor manipulabile si obscure, de care se inconjoara in numele interesului de partid. Hai cu astia in campanie electorala, sa dati satisfactie opozitiei si in mod corespunzator si voturi!

  3. nu pot sa cred ca k (ca sa evit cacofonia)” invitat”SVCiup a “moderat” o sedinta de partid,si ce sedinta,si ce partid,si ce decizie.. o asemenea intalnire merita moderata de…cel putin razvan si dany.viitorul primar este care este- gabi victimizatu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.