Silvian Ciupercă a pierdut meciul pentru funcţia de vicepreşedinte regional

4

congres psd

La congresul naţional al PSD, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa a concurat cu omologii săi de la conducerea filialelor Prahova şi Dâmboviţa, pentru statutul de reprezentare a regiunii Sud.
Din totalul delegaţilor din Călăraşi, Ialomiţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş şi Prahova, Mircea Cosma a obţinut cele mai multe voturi şi a câştigat detaşat funcţia de vicepreşedinte al regiunii Sud.
Delegaţia PSD Ialomiţa a numărat 104 membri, iar preşedintele Silvian Ciupercă a obţinut 110 voturi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Dupa ce a facut acestui judet ceea ce a facut, vroia sa faca acelasi lucru in toata regiunea?Sa ii fie rusine si sa inteleaga ca a trecut timpul lui, ca merita si Ialomita sa se ridice, sa nu mai fie o groapa a Romaniei, groapa in care ne tine Ciuperca de atatia ani.In afara de obedientii delegati la congres din Ialomita, nu l-a votat aproape nimeni din regiune.Si bine au facut, sa ii arate lui Ciuperca faptul ca la Bucuresti nu prea mai sunt agreate modelele de politicieni de sorginte comunista.

  2. Dictatura si saracia sunt la ele acasa in Ialomita.Pentru ialomiteni comunismul nu a murit.,,Si pentru ca toate acestea trebuia sa poarte un nume,li s-a spus…”Ciuperca.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.